0

Još dva nacionalna rekorda za Ninu Stanisavljević

Drugog dana Svetskog kupa u Berlinu Nina Stanisavljević nastavila je niz fantastičnih rezultata i oborila apsolutni nacionalni rekord u disciplini 50m delfin sa vremenom 26.97 što joj je u izuzetno jakoj konkurenciji donelo 16. mesto. Nina je nastupila i u disciplini 100m prsnim stilom u kojoj je takodje oborila juniorski nacionalni rekord koji sada iznosi 1:07.99 osvojivši visoko 11. mesto.

Tanja Popović imala je solidan nastup u disciplini 200m slobodno u kojoj je osvojila 27. mesto sa vremenom 2:00.89.

S obzirom na to da je prvog dana takmičenja došlo do odjave u disciplini 100m mešovito u kojoj je Nina Stanisavljević zauzela 9. mesto u kvalifikacijama, dobila je priliku da nastupi u finalu. Nina je tu priliku iskoristila da još jednom obori apsolutni nacionalni rekord sa vremenom 1:01.21 zauzevši 7. mesto.

Rezultate sa Svetskog kupa u Berlini možete pratiti OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *