0

Konkurs za nove dopisnike-volontere

SwimOn raspisuje konkurs za dopisnike-volontere iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije!

Naš web-site napravljen je od strane plivača za plivače i ljubitelje plivanja a sve sa ciljem promocije i razvoja plivanja u Srbiji (i regionu). Naša ideja je da SwimOn bude mesto gde ćete moći da pronađete najaktuelnije vesti iz sveta plivanja, bilo da su to takmičenja nacionalnog, regionalnog ili internacionalnog karaktera.

Plivanje je sport koji napreduje velikom brzinom, a to ne bi bilo tako da nije napretka u tehnici, a i tehnologiji koja je danas sve naprednija a da bi taj trend ispratili moramo da imamo mogućnost da saznamo šta to drugačije rade najbrži plivači, koje i kakve izmene u tehnici, ishrani i stavu možete da napravite kako bi napredovali u plivanju.

Kako sajt funkcioniše po volonterskom principu i zahvaljujući našim dopisnicima ovim putem Vas obaveštavamo da i Vi možete postati deo našeg tima!

Sve što je potrebno je da

  • volite plivanje,
  • pratite dešavanja na bazenima u vašoj zemlji,
  • imate ili želite da razvijete umeće pisanja
  • imate više od 16 godina.

Bilo kakva dodatna pitanja kao i prijave možete nam poslati na mail swimon.rs@gmail.com 01.04.2022.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *