0

Kup Pančeva 2021.

Ove subote u organizaciji Plivačkog kluba „Dinamo“ na bazenima S.R.C. „Strelište“ u Pančevu, održan je medjunarodni plivački miting „Kup Pančeva 2021“.

Učešće je uzelo 433 plivača iz 32 kluba, a najuspešniji klub po broju osvojenih medalja bio je plivački klub “11. April” Beograd.

Nagradu za najboljeg plivača mitinga poneo je Šuta Haris iz P.K. „Bosna“ Sarajevo sa osvojenih 1097 FINA bodova u zbiru dve najbolje discipline, dok je u konkurenciji devojaka najuspešnija bila Stojiljković Sara iz P.K. „Partizan“ Beograd sa osvojenih 1094 FINA boda.

Najvredniji rezultat po FINA bodovima ostvario je Šuta Haris u disciplini 100m slobodno sa vremenom 53.94 što iznosi 578 FINA boda.

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *