3

Letnja liga Beograd uživo na SwimOn-u

Letnja liga Beograda 2020 počinje sutra. Format takmičenja, propozicije, satnicu i uzrasne kategorije možete pogledati OVDE.

Startne liste i rezultate možete pratiti OVDE.

Prvi put ćete moći da pratite letnju ligu UŽIVO preko live stream linka, koji se nalazi ispod. Zahvaljujemo se Branislavu Subotiću na saradnji.

Fotografija: Branislav Subotić

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

3 komentara

  1. Odlično izgleda, svaka čast! Samo da kapacitet bude dovoljan. Sledeći nivo – ako bude državnog, ovo za kvalifikacije, a ubediti RTS da prenosi finala. Ionako nema sporta ovog leta.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *