0

Letnja prvenstva Vojvodine ipak u malim bazenima

Letnje prvenstvo Vojvodine koje se tradicionalno (a i po propozicijama) svake godine održava u 50-metarakim bazenima ovog leta će se usled tehničkih problema a uprkos svim naporima održati u malim bazenima.

Kako je klubovima saopšteno, usled nemogućnosti bilo kog velikog bazena sa teritorije Vojvodine da u predvidjenom periodu organizuje ovo takmičenje, ulogu domaćina preuzeće bazen Prozivka u Subotici. Kakve tehničke probleme ili nedostatke imaju postojeći, kao i skoro-renovirani i otvoreni olimpijski bazeni, nije precizirano u obaveštenju.

Prvenstvo za pionire i kadete održaće se 04. a Otvoreno prvenstvo 05. juna 2022. godine.

Propozicije takmičenja dostupne su preko sledećeg linka

https://www.swimrankings.net/services/CalendarFile/33849/propozicije-psv-2022.pdf


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *