0

Mastersi Sbije nastupali u Beču i Majorci

Da mastersi Srbije uveliko bruse formu pred Masters Evropsko prvenstvo u Beogradu, dokazuju plivači i plivačice koji su proteklog vikenda tačnije 6-7. 4. 2024 nastupali na dva međunarodna plivačka masters prvenstva i to u Beču i na Majorci.

U glavnom gradu Austrije na 11th Vienna International Masters Championships – Hallenbad Floridsdorf nastupilo je ukupno 9 mesters plivačica i plivača iz 5 srpskih plivačkih klubova.

Iz Kluba za vodene sportova Mornar nastupali su Aleksandra Radulović, Nataša Jamšek, Nina Niković, i Igor Ševo, koji su ukupno osvojili 8 medalja.

Iz Plivačkih avantura nastupali su Vujović Miroslav, Igor Jovanović i Asak Stevica koji su ukupno osvojili 7 medalja.

Iz plivačkog kluba 11. April, nastupio je Živić Dragoljub koji je plivao u dve discipline i u obe doplivao do medalja.

Iz plivačkog kluba Barakuda, plivala je Balog Ana, koja je osvojila 3 medalje u četiri individaualne trke.

Iz plivačkog kluba Arena 2015, nastupao je Stojanović Predrag, koji je osvojio 4 medalje u 5 individualnih trka.

Kompletne rezultate 11th Vienna International Masters Championships možete videte na LINKU.

Međutim, nešto zapadnije u prelepoj Španiji na Majorci nastuplae su četiri plivačice iz Kluba za vodene sportova Mornar, Olivera Kecojević, Miona Stefanović, Jovana Dukić Vasić i Jelena Krupez-Nikolić koje su osvojile ukupno 5 medalja.

Kopmletne rezultate sa Mallorca Open Mastersa možete videte na sledećem linku.


Goran Zebić

Goran Zebic u svetu plivanja poznati kao Zeba rođen 1984 godine, obuku plivanja i trenažni proces započeo na Tašmajdanu kod Nikole Jovanovića, potom nastavio da trenira i takmiči se u Plivačkom klubu Beograd, kod Slavka Kurblanovića i Vasilija Seratlića. Osnivača Beogradskog plivačkog kluba. Završio prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu, Univerzitet u Beogradu. Nacionalni i internacionalni plivački sudija, aktivno se bavi suđenjem na plivačkim takmičenjima od 2002 godine i internacionalni CMAS sudija plivanja sa perajima. Kao rukovodilac stručnog osposobljavanja plivačkih sudija, izveo je više genracija nacionalnih plivačkih sudija. Masters plivač, višestruki masters državni prvak, takmičarska disciplina prsno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *