0

Miting mladih plivača Vračar 2021.

Ovog vikenda na bazenu S.C. „Vračar“ u organizaciji plivačkog kluba „Vračar“ održan je „Miting mladih plivača 2021“ koji je okupio 222 plivača iz 14 klubova.

U zbiru tri najbolje discipline najuspešniji plivač mitinga bio je član plivačkog kluba „Vračar“ Potkonjak Nikola sa osovjenih 1697 FINA bodova, dok je u konkrenciji devojaka ubedljivo najuspešnija bila plivačica plivačkog kluba „Plavi Talas Beograd“ Popović Tanja sa osvojenih 1939 FINA bodova.

U ekipnom plasmanu prvo mesto osvojio je upravo domaćin takmičenja plivački klub „Vračar“, ispred plivačkog kluba „Plavi Talas Beograd“, dok je treće mesto zazeo plivački klub „Partizan“.

Najvredniji rezultat po FINA bodovima ostvarila je Popović Tanja u disciplini 50m slobodno sa vremenom 25.98 što iznosi 687 FINA boda.

Maksić Nemanja, član plivačkog kluba „Obilić“ oborio je nacionalne rekorde do 13 godina u disciplinama 50m delfin (26.81) i u disciplini 100m delfin (58.63).

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *