0

MM Sveti Nikola tradicionalno u Nišu

Plivački klub Sveti Nikola iz Niša organizuje 28. po redu MM Sveti Nikola. Ispod možete pročitati zvanični poziv organizatora na Srpskom i Engleskom jeziku.

Dragi prijatelji,

 

Pozivamo Vas da učestvujete na XXVIII međunarodnom plivačkom mitingu “Sveti Nikola“, koji će biti održan 21 – 22.12.2019. godine u organizaciji Plivačkog kluba “Sveti Nikola“ Niš na  bazenu sportskog centra Čair u Nišu. 

 

Naš plivački miting se nalazi u LEN kalendaru više od 20 godina. Miting je na samom kraju godine i pruža odličnu šansku Vašim plivačima da isplivaju svoja najbolja vremena u 50m  bazenu za tekuću godinu.

Novine:

– Uređaji za elektronsko merenje vremena ce biti postavljeni na obe strane bazena –

– Novčane nagrade za obaranje rekorda mitinga –

Nadamo se da ćete Vašim prisustvom uveličati naš miting i druženje u Nišu.

Srdačan pozdrav!

 

PK “Sveti Nikola“ Niš

 


Dear friends,

SC Saint Nicholas is organizing XXVIII international swimming meeting Saint Nicholas, in the following period: 21-22.12.2019, at sports center Cair in Nis.

This competition has been in LEN calendar for 20 years.
Moreover, it offers your swimmers the chance to set their personal, clubs, as well as national records in the 50 meter pool since it is scheduled for the end of the year.

Novelty:

– Timing system will be set on both sides of the pool

– Monetary prizes for setting competition records

It would be our honor to host you and your swimmers at out competition.

SC Saint Nicholas, Nis

Fotografija: PSS/David Damjanović

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *