0

Nikolić Uroš i Kaljević Anja pobednici MNE OPENA 2022

Za SwimOn piše: Goran Zebić

Proteklog vikenda je u Podgorici, na prelepom bazenu SC Morača nastupilo 37 klubova iz 10 zemalja sa oko 400 takmičara na Montenegro Open-u 2022.

Najvredni rezultat u zbiru FINA bodova iz dve različite discipline i prvo mesto Montenegro Opena 2022 sa ukpno 1851 bodom osvojio je Nikolić Uroš (PK Voša), drugo mesto ostvario je Petković Andrija (PSCS) sa 1525 bodova dok je teće mesto zauzeo Ratkov Nikola (PSCS) sa 1506 bodova.

Kod devojaka prvo mesto osvojila je Kaljević Anja (PK 11 april) sa 1465 bodova, drugo mesto Stanisavljević Nina (PSCS) sa 1375 boda i treće mesto zauzela je Laković Helena (PK 11 april) sa 1319 bodova.
Najbolji plivač Crne Gore je Milenković Miloš dok je najbolja plivačica Crne Gore Kuljača Jovana oboje iz PVK Budva-Budvanska Revijera.

Kompletne rezultate takmičenja možete pogledati preko sledećeg linka


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *