0

Noah Paut plivač nedelje SSC-a

Nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske Noah Paut proglašen je za najuspešnijeg plivača protekle nedelje Sunshine State Conference.

Mladi plivač Univerziteta Tampa ostvario je zapažene rezultate na takmičenju protiv St.Thomas Univerziteta i došao do pobeda u čak četiri discipline.

Prvo je kao deo štafeta na 4×50 mešovito i 4×50 slobodno došao do dva prva mesta sa najboljim rezultatima u štafeti da bi zatim trijumfovao i na 50 jardi slobodno sa 21.12 a zatim i na 100 slobodno sa 46.47.

Najbolje plivače za ovu titulu nominovali su Univerziteti iz Konferencije Sunshine Coast a na osnovu rezultata postignutih između 11 i 17.10.2021. godine.

Ukoliko i Vi imate vesti sa Univerziteta ili Vašeg plivačkog kluba pišite nam preko opcije “Kontakt” ili na društvenim mrežama.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *