0

Nova kolekcija u CENTAR SPORT-u

Sezona zatvorenih bazena je počela. To za svakog plivača označava početak potrage za novom odgovarajućom opremom, a Centar Sport već godinama svoju ponudu prilagođava potrebama svih plivača.

NOVA KOLEKCIJA je stigla. Izaberite neki od artikala iz širokog asortimana poznatih svetskih brendova i uskočite u bazen u novoj opremi. Zaronite u ponudu najkvalitetnijih proizvoda za plivanje brendova Arena, Speedo, Fusion, Georgo’s, Madwave.

Popust na staru kolekciju
Iskoristite popust i do 75% na asortiman iz stare kolekcije. Opremu za plivanje na akciji možete pogledati i poručiti putem online shop-a. Poručite što pre i obezbedite sebi kvalitet po nižoj ceni.

Akcija se odnosi na sledeće proizvode:

Obezbedite sebi najbolje još danas. Plivajte komforno!
Dragi naši plivači, čekamo vas!
Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati putem sledećih telefona:

011/26-00-683;

063/80-41-779


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *