0

Nova medalja za Stjepanovića na Svetskom kupu

Srpski plivač Velimir Stjepanović došao je do nove medelje na Svetskom kupu u Singapuru. Nakon srebra na 400 metara slobodno, on je osvojio bronzanu medalju na upola kraćoj disciplini. Stjepanović je štopericu zaustavio na 1:43.32, dok je najbrži u trci bio Amerikanac Blejk Pjeroni sa 1:41.15.

Ovo je ujedno bilo i poslednje takmičenje Svetskog kupa ove godine. Na kraju je najuspešniji u muškoj konkurenciji bio Rus Vladimir Morozov, dok je to u ženskoj bila Šveđanka Sara Sjostrom koja je do samog kraja vodila tesnu bitku sa Mađaricom Katinkom Hosu.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *