0

Obezbedi svoju kartu za EP i pogledaj promo film

Izvor fotografije: European Aquatics Belgrade 2024 (len.eu)

Zvanično je počela prodaja ulaznica za Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima u Beogradu, koje će se održati od 10. do 23. juna. Možete iskoristiti priliku i na vreme obezbediti svoje mesto da uživo pratite nastup elitnih evropskih plivača koji će, između ostalog, tada imati poslednju šansu da se dokopaju norme za predstojeće Olimpiske igre u Parizu.

Ulaznice za događaj možete nabaviti i preko eFinity aplikacije, zvanične internet stranice EFINITY.RS i na prodajnim mestima eFinity TC Rajićeva, 1. sprat; blagajna Beogradske Arene; blagajna Doma omladine; Sva prodajna mesta Moj kiosk, ali i preko sledećeg LINKA.

Plivački deo programa odvijaće se na bazenu SC Milan Gale Muškatirović – 25. maj, u periodu od 17. do 23. juna. 2024. godine. Cena karte kreće se od 1200 dinara do 3500 dinara po osobi za jedan dan takmičenja u zavisnosti izbora tribine i dela programa.


Evropska federacija plivačkih sportova posredstvom svog TV kanala objavila je i promotivni film za EP u
Beogradu:


Goran Zebić

Goran Zebic u svetu plivanja poznati kao Zeba rođen 1984 godine, obuku plivanja i trenažni proces započeo na Tašmajdanu kod Nikole Jovanovića, potom nastavio da trenira i takmiči se u Plivačkom klubu Beograd, kod Slavka Kurblanovića i Vasilija Seratlića. Osnivača Beogradskog plivačkog kluba. Završio prehrambenu tehnologiju na Poljoprivrednom fakultetu, Univerzitet u Beogradu. Nacionalni i internacionalni plivački sudija, aktivno se bavi suđenjem na plivačkim takmičenjima od 2002 godine i internacionalni CMAS sudija plivanja sa perajima. Kao rukovodilac stručnog osposobljavanja plivačkih sudija, izveo je više genracija nacionalnih plivačkih sudija. Masters plivač, višestruki masters državni prvak, takmičarska disciplina prsno.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *