0

Objavljene su liste za SP u Hangdžou

Svetsko prvenstvo u 25-metarskim bazenima počinje za 4 dana u kineskom Hangdžou. Svi učesnici ovog prvenstva poznati su od ranije a sada su objavljene i zvanične ulazne liste po disciplinama i možete ih pogledati OVDE.

Takmičenje traje 6 dana a plivaće se ukupno 43 trke u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Srbiju će na ovom takmičenju, kao što je već najavljeno, predstavljati Velimir Stjepanović i to u disciplinama 100, 200 i 400 slobodno.

Velimir je po ulaznim listama najbolje plasiran na 200 slobodno gde sa 1:43.32 ima 9. prijavljeno vreme, na 400 slobodno se sa vremenom 3:41.52 nalazi na 10.mestu dok na 100 metara zauzima 47. poziciju.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *