0

Održana natjecanja za najmlađe – Žabica i Orion

Za SwimOn: Hana Miljenić

U subotu, 23.03.2024., održana su natjecanja za najmlađe natjecatelje. Na bazenu Mladost, održan je 2. ‘MSM Swim Shop Žabica’ miting, za natjecateljice i natjecatelje 2012. i mlađe, koji su bili podijeljeni u 3 kategorije. Više od 340 natjecatelja započelo je sezonu velikih bazena. Dok su njihovi stariji kolegice i kolege popravljali PB-e, najmlađi su se po prvi puta susreli s natjecanjem u 50 m bazenu i preživjeli. 

 U Vinkovcima je održan 1. Orion kup, te su na njemu nastupili plivačice i plivači kategorije kadeta (2010./2011.), mlađih kadeta (2012./2013.) i početnika (2014. i mlađi). I ovo je natjecanje bilo izuzetno posjećeno s više od 240 natjecateljica i natjecatelja. Čestitke pobjednicama i pobjednicima, kao i svim osvajačima medalja. Bravo za sve i želimo im uspješan i zabavan nastavak sezone.

Fotografije: Instagram


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *