1

Plivački Savez Srbije priznao rekorde iz Zrenjanina

Na drugoj sednici Upravnog odbora Plivačkog saveza Srbije održanoj 24. januara jednoglasno je usvojena dopuna odluke od 15.januara čime su priznati svi postignuti rekordi a rezultati Državnog prvenstva vraćeni u međunarodnu bazu podataka (Swimrankings).

У складу са чланом 47. Статута Пливачког савеза Србије једногласно се допуњава одлука број ОД-6/2022-01-03 од 15. јануара о.г. са признавањем националних рекорда и уврштавањем резултата у међународну базу резултата

Osim ovoga, na sednici su usvojeni i kalendar takmičenja za tekuću, 2022. godinu kao i kandidatura Srbije za održavanje Komen kupa na otvorenim vodama.

Celokupni zapisnik sa ove sednice možete pogledati ovde:


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

1 komentar

  1. Ovo je apsolutno neozbiljno. Rukovodstvo PSS je dužno da objasni zašto je prvo poništilo, a onda priznalo rezultate. Ili je bazen ispravan ili nije. Ako nije kao što je napisano ranije, kako mogu da se priznaju rezultati?
    1. Da li je moguće da ne postoji objektivna mera tog bazena?
    2. Da li je moguće da ljudi u rukovodstvu PSS toliko nemaju osećaja za posledice odluka koje donose?
    Mina, blizu si šefa PSS. Vreme je za jedan intervju u kojem će ovaj cirkus i ova blamaža celog sporta da bude razjašnjena.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *