0

Profesional Sport od sada i na web shop-u

Profesional Sport je maloprodaja opreme za plivanje i vaterpolo koja je osnovana 2012. godine sa prodavnicom u Novom Sadu na Spensu.

Od nedavno je aktivan i web shop koji nudi ceo asortiman maloprodaje. Profesional Sport je partner poznatih svetskih brendova Speedo, Arena, Turbo i Keel.

Širok spektar plivačke opreme obuhvata opremu za amatersko kao i za profesionalno plivanje kao što su takmičarka odela pomagala za trening i mnogi drugi proizvodi.  Vrhunska, kvalitetna i dugotrajna oprema za plivanje i vaterpolo je ono što Profesional Sport nudi.


https://www.profesionalsport.com/

Profesional sport prodavnica plivačke i vaterpolo opreme


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *