1

Progresija top 10 plivača Srbije na 100 slobodno kroz godine

Plivači imaju različit razvojni put, neki imaju sjajne rezultate rano u karijeri, dok drugi počinju da pokazuju veliki napredak u kasnijim godinama. Često se dešava da se u nekom trenutku ova dva različita tipa plivača sretnu sa rezultatom u jednom delu karijere. U tabeli koja se nalazi ispod smo napravili poređenje 10 plivača koji imaju najbolje rezultate Srbije ikada otplivane na 100 slobodno u 50-metarskom bazenu i njihov rezultatski razvoj od 10. do 28. godine.

*Informacije su preuzete sa swimrankings.net, ukoliko imate više inforamcija ili smo napravili neku grešku, pošaljite nam mail.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *