0

Proleter ekipni pobednik Zimskog prvenstva Srbije za pionire

Ovog vikenda na bazenu „Đorođe Predin Badža” u Bečeju održano je Zimsko prvenstvo Srbije za pionire, na kome je učestovalo gotovo 300 plivača iz 41 kluba.

Na ovom prvenstvu dominantni su bili takmičari plivačkog kluba „Proleter“ iz Zrenjanina koji su osvojili ukupno 13 medalja (9 zlatnih, 1 srebrnu i 3 bronzane), što ih je dovelo do prvog mesta i osvajanja titule ekipnog pobednika sa 862 bodova.

U ekipnom plasmanu drugo mesto zauzeo je plivački klub „Spartak“ iz Subotice sa osvojenih 588 bodova, dok su do trećeg mesta stigli plivači plivačkog kluba „11 April“ iz Beograda sa osvojenih 522 bodova.

Veličković Lana, članica plivačkog kluba „Niš 2005“ iz Niša, oborila je nacionalni rekord u disciplini 100m ledjnim stilom u kategoriji plivačica do 10 godina sa vremenom 1:17.11.

Rezultate sa ovog prvenstva možete pogledati OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *