3

Prvenstvo Srbije u malim bazenima za kadete, juniore i apsolutnoj kategoriji

Zrenjanin će od 2. do 4. decembra biti domaćin Prvenstva Srbije za kadete, juniore i u aposlutnoj kategoriji. Za takmičenje je prijavljeno 489 plivača iz 39 klubova a videćemo ukupno 2 543 starta samo u jutarnjim kvalifikacijama.

Takmičenje je, već tradicionalno, organizovano u vidu prepodnevnih kvalifikacija i poslepodnevnih finala. Jutarnje kvalifikacije plivaće se po principu „najbrže tri grupe“. Kompletne propozicije kao i startne liste i rezultate možete pronaći OVDE.

Kako se takmičenje održava uz poštovanje mera i protokola za suzbijanje virusa Kovid-19 propisanim od strane Ministarstva i PSS-a prisustvo publike neće biti moguće ali će svi zainteresovani moći da prate prenos uživo. I ovoga puta Plivački savez Srbije je u saradnji sa NetComm Productions obezbedio LiveStream koji možete gledati preko sajta Plivačkog saveza Srbije kao i sledećih linkova:

I dan – kvalifikacije 08:30h
I dan – finala 17:30h

II dan – kvalifikacije 08:30h
II dan – finala 17:30h

III dan – kvalifikacije 08:30h
III dan – finala 17:30h

IV dan – kvalifikacije 08:30h
IV dan – finala 17:00h


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

3 komentara

  1. Draga Mina, prenos je zaista odličan, sve čestitke. Molimo smo malo manje pristrasnosti prema 11A. Sve su to naša deca i jako treniraju.

  2. Mina, super si, prenos je odličan i komentari. Molim te samo malo manje pristrasnosti prema 11A! Sva deca na prvenstvu su naša!!! Nemoj da te iznenadi baš previše kada neko iz nekog drugog kluba nešto osvoji, pogledaj malo tuđa vremena…

  3. Poštovani, hvala vam i na pohvalama ali i na kritikama tj. sugestijama. Trudim se da verno i nepristrasno prenesem sve što se dešava na bazenu kao i da spomenem neke teme koje mogu biti poučne ili zanimljive. Moguće je naravno da više pričam o deci koju poznajem baš iz tog razloga… Sportski pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *