0

Reprezentativci Srbije na Akropolis kupu u Atini

Velimir Stjepanović, Nina Stanisavljević, Jana Marković i Uroš Živanović juče su započeli svoj nastup na čuvenom Akropolis kupu u Atini.

Izuzetna konkurencija kao i velike novčane nagrade i ovoga puta glavna su odlika ovog međunarodnog plivačkog takmičenja. Među najupečatljivijim licima na bazenu svakako su Katinka Hosu, Sabo Sebastian, kao i Emre Sakci i Apostolos Hristu.

Naši plivači prve trke su otplivali sjajno i osvojili medalje već prvog dana. Uroš Živanović doplivao je do zlata na 100 metara prsno sa 1:02.92. Srebro je otišlo u ruke Nine Stanisavljević i to na 100 slobodno sa 55.6, gde je zlato osvojila reprezentativka Slovenije Katja Fain. 

Kompletne rezultate takmičenja možete pratiti preko sledećeg linka 

Results – Acropolis Swim Open

A dostupan je i prenos uživo

https://youtube.com/c/KOETV


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *