0

Split smart mobilna aplikacija – plivaj pametno

Šta je Split smart?

Na osnovu analiza prolaza preko 500 individualnih trka najboljih plivača na svetu, Split Smart je kreirana i ima tri osnovne funkcije:

  1. Nađi svoje prolaze na osnovu ciljnog vremena.
  2. Nađi ciljno vreme na 200 i odgovarajuće prolaze kada ukucaš najbolje vreme na 100.
  3. Uporedi svoje prolaze sa prolazima omiljenog plivača za tvoje najbolje vreme.

 

Svrha aplikacije je da pomogne svim takmičarima da bolje razumeju taktički aspekt plivanja. Poredeći svoje prolaze sa “idealnim“, svaki plivač na jednostavan način uviđa gde je napravio grešku, i kako je treba ispraviti.

Odgovori na pitanja:

  • ”Da li sam krenuo prebrzo ili presporo”?
  • “Da li sam napravi adekvatnu promenu u trecoj pedesetici”?
  • “Da li je razlika izmedju prve i druge prevelika”?

Uz Split Smart odgovori na ova pitanja su pristupačna svakom.

Split Smart se može koristiti i u trenažnom procesu. Koristeći Split Smart trener je u mogućnosti da na brz i veoma precizan način odredi ciljna vremena za celu grupu.

Mlađi neiskusni plivači koristiće Split Smart da otkriju adekvatno vreme za trku na 200 metara, na osnovu najbolje otplivane trke na 100 metara.

 

Uz svoj jednostavan dizajn i praktičnost, Split Smart je zgodna applikacija koju svaki plivač može imati na svom telefonu. Split Smart će definitino poboljšati svačije razumevanje o načinu na koji svaka trka treba biti otplivana i unaprediti plivanje svakog ko odluči da je koristi.

 

O kreatoru.

Igor Vulesević, rođen u Zrenjaninu, član je PK Proletera od 2000. godine, i sa svojim klubom dosegao je vrh srpskog plivanja. U mlađe pionirskoj kategoriji, kao član štafete, oborio je pet državnih rekorda koji su trenutno jedni od najstarijih važećih rekorda u Srbiji. U godinama pre odlaska na fakultet u SAD, Igor je bio član državnog juniorskog tima, osvojio je titule državnog prvaka u juniorskoj i senoirskoj kategoriji, medalje na Balkanijadi, i postavio pet seniorskih državnih rekorda.


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *