0

Susret reprezentacija ovog vikenda u Beogradu, linkvi za Live Stream su spremni

Organizacija ovogodišnjeg „Četvoromeča“ odnosno susreta reprezentacija Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije poverene je Plivačkom savezu Srbije tako da će se juniorski reprezentativci ove četiri države okupiti na bazenu „Milan gale Muškatirović“ u Beogradu.

Takmičenje je na programu u subotu pre i posle podne, kao i u nedelju samo u prepodnevnim časovima, a rezultate uživo možete pratiti OVDE.

Prenos uživo dostupan je preko sledećih linkova:
I deo | SUSRET REPREZENTACIJA SRBIJE-HRVATSKE-SLOVENIJE-BOSNE I HERCEGOVINE 2024
https://youtube.com/live/Xh-XBvUHCHY?feature=share

II deo | SUSRET REPREZENTACIJA SRBIJE-HRVATSKE-SLOVENIJE-BOSNE I HERCEGOVINE 2024

https://youtube.com/live/yJ3Iaxd4Ak8?feature=share


III deo | SUSRET REPREZENTACIJA SRBIJE-HRVATSKE-SLOVENIJE-BOSNE I HERCEGOVINE 2024

https://youtube.com/live/xe7mbfqkIg8?feature=share

Vidimo se na bazenu!


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *