0

Sutra počinje prvenstvo Srbije za pionire

Prvenstvo Srbije za pionire u 25-metarskim bazenima održaće se u subotu i nedelju, 11. i 12. decembra na bazenu u Bečeju. Na takmičenju će nastupiti dečaci rođeni 2009 i 2010.godine a devojčice godinu dana mlađe, rođene 2010 i 2011.

Na takmičenju će nastupiti skoro 300 plivača iz 41 kluba a pored individualnih trka videćemo i 139 štafeta.

Startne liste kao i rezultate možete pratiti OVDE.

Usled poštovanja protokola za suzbijanje virusa Kovid19 prisustvo publike nije dozvoljeno ali je organizator još jednom obezbedio prenos uživo i to preko sledećih linkova 

Subota I deo

Subota II deo

Nedelja III deo


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *