0

Sutra počinju igre Komonvelta

Sutra počinju Igre Komonvelta u Australiji, gde će se pored ostalih sportova, takmičiti i najbolji plivači i plivačice iz država, koje obuhvata Komonvelt. Najveći favorit na plivačkom takmičenju biće svakako domaćin, Australija, ali reprezentacije poput Kanade, Engleske, Južne Afrike, Škotske imaće svoje adute, koji bi mogli da namuče “Ozije“.

Neke od najvećih zvezda biće olimpijski šampioni, Adam Peaty, Kyle Chalmers, Mack Horton, Bronte i Cate Campbell, Kylie Masse i drugi.


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *