0

Sutra počinju polufinala ISL-a

Međunarodna plivačka liga nastavlja se sutra u Ajndhovenu gde će na programu biti polufinalni mečevi i to u sledećem rasporedu:

Trenutno najuspešniji takmičari po broju bodova su:

  • Daiya Seto 253.50
  • Caeleb Dressel 233.00
  • Beata Nelson 232.00
  • Sarah Sjostrom 228.50
  • Siobhan Haughey 227.00

Možemo slobodno izdvojiti i neke od najzanimljivijih nastupa koji nas očekuju. Između ostalog to su 50 delfin i 50 prsno sa novim svetskim rekorderima Sabom i Šimanovičem. Takođe očekuje se nastup i Adama Pitija ali i Rajana Marfija koji se nisu takmičili u grupnoj fazi Lige. Nama najinteresantnije biće trke Velimira Stjepanovića za DC Trident kao i nastup Janje Šegel za trenutno vodeću ekipu Energy-a.

Najzanimljivija borba ekipno biće svakako za treće i četvrto mesto u finalu ako računamo da su prva dva mesta rezervisana za Cali Condore u za sada nepobedivi Energy Standard.

Prenos na kanalima Sport Klub-a kao i preko live stream linka na zvaničnoj stranici Lige.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *