0

Sve je spremno za Banja Luka Open 2022

Predstojećeg vikenda, 21 i 22. maja, na Gradskom olimpijskom bazenu u Banja Luci održaće se međunarodni plivački miting Banja Luka Open 2022

Takmičenje koje iz godine u godinu okuplja neke od najboljih plivača iz regiona i Evrope i ovoga puta okupiće veliki broj poznatih imena iz našeg sporta.

Organizator i domaćin, plivački klub Olymp, spreman je da ugosti oko 500 prijavljenih plivača iz 10 zemalja.

Takmičenje će biti organizovano po principu prepodnevnih kvalifikacija i popodnevnih finala, dok će ujutru već po pravilu, plivati najbrže tri grupe.

Startne liste i rezultati biće dostupni ovde

BANJA LUKA OPEN – SPLASH Meet Manager 11

Organizatori su obezbedili i prenos takmičenja uživo i to preko sledećih linkova

Dan 1, kvalifikacije:

Dan 1, finala:

Dan 2, kvalifikacije:

https://youtu.be/BWU7u8Pb96A

Dan 2, finala:


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *