0

Sve što vam je potrebno da pratite Susret reprezentacija 2022

U Mariboru se na čuvenom Četvoromeču ovog vikenda okupljaju reprezentacije Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Program koji će se plivati u tri dela, subota pre podne, subota posle podne i nedelja pre podne moći ćete da pratite uživo preko sledećih linkova:

Subota 1.deo

Subota 2.deo

Nedelja 3.deo

Startna lista i rezultati dostupni su OVDE.

Sastavi reprezentacija dostupni su na sledećim linkovima:

Srbija

Hrvatska 

Slovenija

Bosna i Hercegovina


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *