0

Sve što vam je potrebno za praćenje Otvorenog prvenstva Srbije 2022

Ovog vikenda, tačnije od 11-13. marta, na bazenu SC „Novi Beograd“ Plivački savez Srbije organizuje Otvoreno prvenstvo Srbije 2022. Takmičenje će se održati u skladu sa svim preporukama nadležnih institucija i u skladu sa Zdravstvenim protokolom PSS, što znači da će se održati bez prisustva publike i u nešto drugačijem formatu. Kvalifikacije će se plivati u dva dela u skladu sa utvrđenom satnicom koju možete pročitati ovde.

Zvanični trening za sve plivače održaće se u četvrtak, 10. marta 2022. godine od 15 do 17 časova.

Kompletne startne liste kao i rezultate možete pratiti OVDE.

Sada već tradicionalno organizatori su obezbedili Live Stream celog takmičenja koji možete pratiti preko sajta PLIVAČKOG SAVEZA SRBIJE ili preko sledećih linkova:


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *