0

Svi linkovi koji vam trebaju za praćenje ”Montenegro Open 2016”

Plivački i vaterpolo savez Crne Gore i ove godine organizuje ”Montenegro Open”, na otvorenom Olimpijskom bazenu u Podgorici.

Pored najkvalitetnijih takmičara iz Crne Gore, kandidata za nastup na OI, kvalitet takmičenja će podići plivači iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Italije i ostalih zemalja iz regiona.

Izjavu savetnika za sport Podgorice, Rajka Ćupića i predsednika plivačkog stručnog saveta Crne Gore, Mladena Klikovca, možete pročitati OVDE.

Startnu listu možete pogledati OVDE.

Uživo prenos takmičenja možete gledati OVDE.

Uživo rezultate možete pratiti OVDE.


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *