0

Swim Wars ovog vikenda u Banjaluci

Gradski olimpijski bazen, kao i domaćin PK 22. April spremni su da ovog vikenda ugoste oko 450 plivača iz regiona na trinaestom po redu međunarodnom plivačkom mitingu „22. April“. Učestvovaće plivači 37 klubova iz 7 zemalja.

Takmičenje je organizovano u vidu prepodnevnih kvalifikacija i večernjih finala gde će A finale biti aposlutno a finale B rezervisano za momke rođene 2006. i mlađe kao i devojke 2008. i mlađe. Finala su na programu od 17:30 časova dok će jutarnji deo programa početi u 9. Kvalifikacione trke plivaće se po principu tri najbrže grupe.

Startne liste i rezultati dostupni su OVDE a organizatori su obezbedili i Live Stream koji će biti dostupan preko sledećih linkova:

Subota kvalifikacije 09:00
Subota finala 17:30

Nedelja kvalifikacije 09:00
Nedelja finala 17.30


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *