0

Tamaš Farkaš ubedljivo do norme za SP

Najbolji plivač Srbije na otvorenim vodama Tamaš Farkaš  otplivao je sjajnu trku  mađarskom Hodmezővásárhely čime je izborio normu na 5 000 metara za Svetsko prvenstvo koje se održava sledećeg meseca u Madjarskoj. 

Vreme koje je Tamaš otplivao 0:54:08,66 bilo je najbrže vreme takmičenja na ovom Prvenstvu i ubedljiva norma za Svetsko prvenstvo.

Kompletni rezultati takmičenja:

IMG_5109.jpeg

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *