0

U Banjaluci plivali “Mali delfini”

Na banjalučkom Gradskom olimpijskom bazenu održano je plivačko takmičenje “Mali delfini”. Ukupno 444 mlada plivača borila su se za medalje a čak i oni najmlađi imali su priliku da se oprobaju u trkama od 25 metara.

Na takmičenju je postavljen i jedan novi nacionalni rekord. Kadić Arian iz plivačkog kluba Sport Time iz Sarajevaplivao je 100m prsno 1:08.45 što je novi rekord za dečake do 14 godina.

U plivačkom klubu Olymp,koji je i organizator takmičenja, izuzetno su zadovoljni odzivom ali i postignutim rezultatima domaćih plivača:

“Plivači „OLYMPA“ osvojili su čak 144 medalje od čega: 44 zaltnih; 51 srebrna; 52 bronzane;a najbolji takmičari i takmičarke iz našeg kluba po karegorijama su:
Zekanović Aleksandra
Kavić Maša 
Vučić David
Kvočka Vanja
Smiljanić David
Babić Nemanja
Mnogo je plivača koji su osvojili i svoje prve medaljice na šta smo posebno ponosni, ali i na one plivače koji će svoj potencijal tek da pokažu na predstojecim takmičenjima.
Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima bez kojih sve ovo ne bi bilo moguće. Uskoro ćemo emitovati i spot koji će vas sigurno oduševiti.”

Posebna zahvalnost Plivačkom klubu Olymp na poslatom izveštaju. Ukoliko i Vi imate zanimljive vesti iz svog kluba možete nam se javiti preko opcije “Kontakt” ili društvenih mreža.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *