0

VELIKA LETNJA RASPRODAJA U CENTAR SPORTU – POPUSTI DO 70%

Ono što je najvažnije za sve plivače, jeste da se osećaju komforno prilikom svakog plivačkog koraka. Centar Sport već godinama obezbeđuje kvalitetnu opremu za plivanje poznatih svetskih brendova. Svoju ponudu obogaćuje, širi i prilagođava potrebama svih plivača.

Dragi plivači, pred vama je velika letnja rasprodaja opreme za plivanje. Popusti koji vas očekuju u Centar Sportu su i do 70%,pa ne čekajte, već zaronite u ponudu najkvalitetnijih proizvoda za plivanje brendovaArenaSpeedoFusionGeorgo’s, AdidasMadwave.

Akcija se odnosi na sledeće kategorije proizvoda:

Naočare

Kape

Kupaće gaće

Kupaći kostimi

Šorc

Racing odela

Ostala oprema

Pogledajte našu ponudu sa sjajnim akcijskim cenama i iskoristite najveće popuste do sada! Plivajte brže, udobnije, komfornije. Budite najbolji!

Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati putem sledećih telefona: 011/26-00-683; 063/80-41-779

Dragi naši plivači, čekamo vas!

www.opremazaplivanje.rs


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *