0

Veliki popusti u CentarSport swimshop-u

Naša priča počela je 1998. godine kada smo odlučili da se specijalizujemo za plivačku opremu i stvaramo poverenje kod ljubitelja vodenih sportova. Naročito smo ponosni na činjenicu da smo najveći prodavci opreme za plivanje na Balkanu, kako za profesionalne, tako i za rekreativne plivače. Godinama se trudimo da svoju ponudu obogaćujemo, širimo asortiman proizvoda i stvaramo lojalnost kod naših potrošača. Naša ponuda obuhvata svetski priznate i kvalitetne brendove: Arena, Speedo, FusionGeorgo’sDelfina, Keel, Turbo, Mikasa, Madwave.
Svi naši proizvodi mogu se kupiti na dve lokacije u Beogradu: Sportski centar 11. April i Sportski centar Banjica. A za one koji praktikuju online kupovinu otvorili smo i online shop. Tim povodom pripremili smo najveće popuste do sada, sa do 70% popusta i više od 300 proizvoda u sledećim kategorijama:

Plivajte sa stilom. Budite jedinstveni. Budite uvek prvi! Pogledajte našu ponudu sa sjajnim akcijskim cenama i iskoristite najveće popuste. Plivajte brže, udobnije, komfornije.

Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati putem sledećih telefona: 011/26-00-683; 063/80-41-779

Dragi naši plivači, čekamo vas!

www.opremazaplivanje.rs


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *