0

Velimir Stjepanović nastupa na SK u Singapuru

Nakon nastupa na Svetskom kupu u Budimpešti, početkom oktobra, Velimir Stjepanović nastupiće na još jednoj stanici u seriji FINA Svetskih kupova i to na takmičenju u Singapuru. Stjepanović će plivati discipline 200,400 slobodno, 100 i 200 metara delfin. Na Svetskom kupu Budimpešti najbolji nastup imao je na 200 slobodno, gde je sa 1:43.90 zauzeo 5. mesto. Pitali smo Velimira koji je njegov cilj na ovom takmičenju, kao i da li mu više leži 50 ili 25 metarski bazen.

 

Svetski kupovi u Singapuru i Budimpesti bili su u planu od početka sezone, a plan i cilj ovih takmičenja je da se trkam sa malo jačom konkurencijom, plivam 4 discipline u 3 dana, biće naporno ali dobro iskustvo. Dobro sam trenirao u poslednje vreme pa se i nadam boljim rezultatima nego u Budimpešti. Inače mi leži 50 metarski bazen više nego 25 metarski, ali je bitno da otplivam još par trka pre državnog prvenstva, jer nisam mnogo plivao mali bazen poslednje 2 godine.


Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *