0

Vojvodina pobednik Susreta regiona Srbije

Tri regiona Srbije, tačnije Plivački savez centralne Srbije, PS Beograda i PS Centralne Srbije odmerili su svoje snage na prvom Susretu regiona održanom 15. jula u Novom Sadu na bazenu Slana Bara (Klisa).

Plivači uzrasta kadeta, juniora, starijih juniora i seniora plivali su raznovrsan program uključujući 4 štafete i 6 skins trka. 

Ukupno najbolji plivači po kategorijama bili su:

U kategoriji kadeta Jovanović Lena i Ujvari Leon;

Kategorija juniora: Grujić Nevena i Đorđević Željko 

Kategorija seniora: Stanisavljević Nina i Nikolić Uroš.

Ekipno najbolji plasman ostvarili su plivači PS Vojvodine sa osvojenih 1.128 bodova. Na drugom mestu završili su plivači Beograda sa 1.102 a na trećem Centralne Srbije sa 840.

Kompletni rezultati ovog takmičenja dostupni su preko sledećeg linka

Susreti regiona Srbije 2022 – SPLASH Meet Manager 11


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *