0

Vuk Čelić potpisao za UNLV

Vuk Čelić, reprezentativac Srbije i vlasnik A olimpijske norme na 800 slobodno, će se od jeseni pridružiti plivačkom timu Univerziteta u Las Vegasu u Nevadi. On će se tamo i pripremati za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju.

On dolazi kao veliko pojačanje ovog plivačkog tima uzimajući u obzir to da njegova najbolja vremena konvertovana u discipline u jardima pokazuju da može da se bori za visoke plasmane na NCAA prvenstvu I divizije.

Veoma sam uzbuđen jer ću imati priliku da naučim mnogo novih stvari i kao plivač i kao student. Jedva čekam da upoznam trenere, ostale plivače, kao i kolege – izjavio je Vuk nakon potpisivanja.


Katarina Kučuk

Katarina Kučuk je rođena 26. 1. 1996. godine u Beogradu. Završila je Devetu gimnaziju Mihailo Petrović Alas, a potom i Matematički fakultet. Prve plivačke korake je napravila u školi plivanja Boda Roda, da bi ozbiljnije nastavila sa treninzima u Plivačkom klubu Partizan, a zatim i 11. april gde je provela više od šest godina. Osvajač je medalja u uzrasnim kategorijama na prvenstvima Srbije, kao i na mnogim međunarodnim i domaćim mitinzima. Iako više ne trenira aktivno, još uvek je u svetu plivanja, ali ovaj put u ulozi nacionalnog plivačkog sudije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *