0

XI „Leskovački pobednik“

Juče (09.10.2021.) je na bazenima S.R.C. Dubočica u Leskovcu održan XI medjunarodni plivački miting „Leskovački pobednik“ u organizaciji P.K „Leskovac“.

Učešće je uzelo 322 plivača iz 22 kluba, a u ekipnom plasmanu prvo mesto zaueo je domaćin mitinga P.K. „Leskovac“, drugo mesto zazeo je P.K. „11. April“, dok je treće mesto zauzeo klub za vodene sportove „Mornar“.

Titulu najuspešnijeg takmičara mitinga u muškoj konkurenciji poneo je Adžić Boško iz P.K. „11. April“ sa 1818 FINA bodova u zbiru tri najbolje discipline, dok je kod devojaka najuspešnija bila Kaljević Mina takodje iz P.K. „11. April“ sa osvojenih 1809 FINA bodova u zbiru tri discipline.

Najvredniji rezultat po FINA bodovima ostvario je Pešić Bratislav u disciplini 100m slobodno sa vremenom 53.55 što iznosi 672 FINA boda, dok je kod devojaka u istoj disciplini Marković Jana osvojila 670 FINA bodova sa vremenom 59.08, oboje iz P.K. „Dubočica“.

Rezultate sa ovog takmičenja možete pogledati OVDE.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić rođen je 1994.godine. Nekadašnji plivač a danas trener plivačkog kluba Sveti Nikola iz Niša. Član reprezentacije Srbije u plivanju na otvorenim vodama i osvajač medalja na Prvenstvima Srbije koji je diplomu operativnog trenera stekao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Nišu stekao je zvanje diplomiranog pravnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *