0

Zimsko prvenstvo Crne Gore održano u Herceg Novom

Na bazenu instituta „Simo Milošević“ održano je zimsko prvenstvo Crne Gore u 25 metarskim bazenima.

Na takmičenju je nastupilo oko 200 plivača iz 10 crnogorskih klubova a ekipno najuspešniji bili su plivači „Budve“. Na drugom nestu završio je „Jadran“ dok je treće mesto pripalo ekipi iz „Aquatic Verde“ Podgorice.

Za pojedinačno najuspešnije takmičare u apsolutnoj kategoriji proglašeni su Radulović Boško (Orka, Budva) i Antunović Anđela (Jadran, Herceg Novi).

U mlađim kategorijama pehare su podigli Stefana Zindović i Boran Kurt Ozenc (mlađi pioniri), Maša Kusovac i Miloš Milenković (pioniri), Jovana Kuljača i Danilo Svitlica (kadeti), Anđela Antunović i Nikola Šuka (juniori).


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *