0

Andrej Barna uz Amerikanku Komerford zaslužan za pobedu Lujvila nad Tenesijem

  • 25. oktobar, 2018.
  • Alan Jones Center, Noksvil, Tenesi (SAD)
  • Louisville Kardinals – Tennessee Vols
  • Rezultati

Reprezentativac Srbije Andrej Brana sjajno je započeo još jednu sezonu na Univerzitetu Lujvil. Andrej je u ovom takmičenju dva univerziteta sa dva prva mesta doprineo pobedi svog tima.

Barna je trijumfovao u disciplini 50 jardi slobodno, sa vremenom 19,98 kao i na 100 slobodno sa 44,29 i tako doneo značajne bodove ekipi.

U ženskoj konkurenciji nastupom se izdvojila Melori Komerford koja je Lujvilu donela pobede na 100 i 200 jardi slobodno.

U ovom okršaju konačnu pobedu odneo je Lujvil univerzitet i to sa

  • 155:145 bodova u muškoj i
  • 156:144 boda u ženskoj konkurenciji.

Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *