0

Danas počinje prestižni plivački miting Sette Colli

Svake godine Sette Colli je privlačio najbolje plivače na svetu, međuim ove godine zbog pandemije odziv nije kao što je bio prethodnih godina.

Jedno od najzvučnijih imena najvaljenih za ovaj miting, Mikhailo Romančuk odustao je od nastupa u poslednje momentu. Ipak najbolji plivači i plivačice iz Italije pokazaće u kakvoj su formi, kao i nekoliko plivača iz Francuske, Mađarske, Rusije, Belgije i Slovenije.

Za Sloveniju nastupiće Fain Katja, koja je prošle nedelje prikazala solidan nastup u Ravnama, kao i najbolja prsašica Slovenije Tjaša Vozel.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *