0

EP 2019: Šorak Stefan i Anja Crevar u finalu

Evropsko prvenstvo u malim bazenima počelo je jutros u Glazgovu a već prvog dana takmičenja reprezentativci Srbije pokazali sjajnu formu i izborili plasman u dva finala.

Anja Crevar je u „svojoj“ disciplini 400 mes ostvarila novi nacionalni rekord 4:35.54 što joj je donelo 7.poziciju i plasman u finale.

Odmah nakon nje finale na 400 metara slobodno izborio je Šorak Stefan plivajući svoj lični rekord 3:41.64.

Debitantkinja na seniorskoj sceni, Nina Stanisavljević ostvarila je 38. rezultat sa otplivanih 31.54 u disciplini 50 metara prsno.

Finala ovih disciplina su na programu večeras od 17:20 odnosno 17:30h.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *