0

Gargović i Antunovićeva najuspešniji na Letnjem prvenstvu Crne Gore

Na velelepnom olimpijskom bazenu SRC Moraca u prestonici Crne Gore odrzano je Letnje drzavno prvenstvo.

U ukupnom plasmanu PVK Jadran Carine osvojio je Letnje prvenstvo u plivanju za 2020. godinu koje je održano u organizaciji VPSCG na otvorenom uz mere zastite od sirenja virusa Covid. Drugo mesto pripalo je PVK Budvanska rivijera, dok je treće mesto u ukupnom plasmanu pripalo PVK Nikšić.

Najbolja plivačica bila je Anđela Antunović iz Jadrana Carine, dok je najbolji plivač bio Ado Gargović iz Budvanske rivijere. Podeljeni su pehari i za ostale uzrasne kategorije, kao i medalje za sve discipline.

U Podgorici nastupila su 182 plivača iz pet klubova PVK Jadran Carine, PVK Budvanska Rivijera, PVK Nikšić, PVK Budućnost, VPK Primorac, a ceo sportski događaj prenosio je u live strimingu SPORT MNE.

Kopletan snimak takmicenja možete pogledati ovde.

Iz Podgorice za SwimOn: Goran Zebić


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Apsolvent je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja dobila na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *