0

Prvi kup Požarevca održava se 4. septembra

Plivački klub „Tri Swim“  iz Požarevca 04. Septembra, organizuje medjunarodno plivačko takmičenje „1. Kup Požarevca“. Takmičenje će se održati na otvorenom gradskom bazenu u Požarevcu uz poštovanje svih preporuka za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

Svi učesnici takmičenja biće nagradjeni majicama sa logotipom takmičenja!

Propozice za ovo takmičenje možete preuzeti OVDE .

S obzirom na to da se radi o prvom plivačkom mitingu u gradu koji ima preko 60 000 stanovnika, SwimOn pruža punu podršku organizatorima, a sve u cilju omasovljenja plivanja u našoj zemlji

Plivačko sportsko udruženje Tri Svim (Swimming club TRi SWiM) je  multi-sport klub osnovan u 2018. godini od strane nekolicine pasioniranih ljubitelja plivanja i triatlona radi zadovoljavanja svojih ličnih i zajedničkih sportskih potreba kao što su grupni treninzi i odlazak na nacionalna i međunarodna takmičenja, organizacije trka, profesionala obuka neplivača i usavršavanje tehnika naprednog plivanja i dr.

PSU Tri Svim je punopravni član Plivačkog Saveza Srbije, Srpske Triatlonske Unije, Saveza za daljinsko-maratonsko i master plivanje Srbije i upisano je u Jedinstvenu evidenciju udruženja mladih, udruženja za mlade i njihovih saveza kod Ministarstva Omladine i Sporta.


Dimitrije Didić

Dimitrije Didić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *