1

Radovan Siljevski trenersku karijeru nastavlja u Švedskoj

Da se odmah razumemo, ova vest malo će preći granicu profesionalnosti i objektivnosti, jer je ova vest malo drugačija. Ovo je lično, ovo je kratka oda zahvalnosti Raši.

Ako preskočimo sve što je postigao u bazenu, učešća na Olimpijskim Igrama, Evropska finala, Svetska prvenstva, nacionalne rekorde i medalje. Preskočimo i trenerske uspehe, ideje, izmišljene vežbe i nemoguće zadatke… dolazimo do SwimOn-a.

Naš sajt nastao je iz Rašine ideje da se za plivanje učini nešto više, da se podrže buduće generacije i mladi talenti, da se ovaj sport približi i ljudima van bazena i da se podigne na mesto koje mu pripada, kako u Srbiji tako u regionu.

Od ideje da ispratimo neka takmičenja, intervjuišemo par plivača i napišemo neke zanimljivosti došli smo do web-sajta koji polako ali sigurno postaje popularna sportska stranica. Došli smo i do SwimOn Talent Kupa i do nekoliko hiljada objavljenih vesti, desetine hiljada ispraćenih rezultata, stotinak intervjua…

Sada sve to isto nastavljamo ali „vezom na daljinu“ sa još većim ciljevima i idejama a tebi „šefe“ želim srećan put i sjajnu karijeru u kojoj ćeš napredovati još više, u kojoj ćeš uživati još više, iz koje će plivači dobiti neverovatno iskustvo i znanje.

Hvala za sve savete, lekcije, treninge, vežbe, upale mišića, napisane izveštaje, neobjavljene vesti, gramatičke i slovne greške…

Have a safe flight i javi koliko je hladno, i kakav je standrad.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

1 komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *