0

Stjepanović do 2. vremena sveta na 100 slobodno u 2020

Nakon otplivane A olimpijske norme na 200 slobodno, Velimir Stjepanović je otplivao 2. vreme sveta na 100 slobodno sa 48.59. Ovim rezultatom on je takođe osvojio 2. zlato na ovogodišnjem Euro meet-u, koji se održao u Luksemburgu. Prvo vreme po FINA svetskoj rang listi trenutno drži Morozov Vladimir, sa otplivanih 48.32 na FINA Champions Swim Seriji, 19.1. u Pekingu.

Ovo vreme za Stjepanovića je drugo najbolje koje je otplivao u karijeri, najbolje vreme srpskog reprezentativca je 48.50, koje je otplivao na Euro meet-u u Luksemburgu, ali pre 4 godine.


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *