0

SwimOn obaveštenje

Naš web-site napravljen je od strane plivača za plivače i ljubitelje plivanja a sve sa ciljem promocije i razvoja plivanja u Srbiji (i regionu). Naša ideja je da SwimOn bude mesto gde ćete moći da pronađete najaktuelnije vesti iz sveta plivanja, bilo da su to takmičenja nacionalnog, regionalnog ili internacionalnog karaktera.

Plivanje je sport koji napreduje velikom brzinom, a to ne bi bilo tako da nije napretka u tehnici, a i tehnologiji koja je danas sve naprednija a da bi taj trend ispratili moramo da imamo mogućnost da saznamo šta to drugačije rade najbrži plivači, koje i kakve izmene u tehnici, ishrani i stavu možete da napravite kako bi napredovali u plivanju.

Kako sajt funkcioniše po volonterskom principu i zahvaljujući našim dopisnicima ovim putem Vas obaveštavamo da i Vi možete učestvovati u našem radu tako što ćete nam proslediti Vaše vesti.

Svi klubovi i ostale zainteresovane strane mogu nam proslediti najave takmičenja kao i uspehe i rezultate svojih plivača. Osim toga nudimo Vam i mogućnost oglašavanja, reklama i promotivnih tekstova po uslovima koje možete pronaći u PRILOGU.

Verujemo da ćemo ovakvom saradnjom unaprediti naš rad ali i što je još važnije doprineti razvoju plivačkog sporta i ostvarenju zajedničkih ciljeva.


Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Nekoliko godina trenirala je u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a zatim i u PK 'Spartak-Prozivka' iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac 2013. godine, FINA Svetskom kupu u Budimpešti 2018. kao i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu dok je diplomu za Operativnog trenera plivanja stekla na Visokoj strukovnoj školi u Subotici.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *