0

12. po redu „Banja Luka Open“ sutra na GOB-u

Plivački klub „Olymp“ dvanaestu godinu za redom organizije jedno od najjačih takmičenja u regionu. Naredna dva dana, preko 500 takmičara iz 10 država odmeriće svoje snage na „Banja Luka Open-u“.

Takmičenje je podeljeno u 4 dela, jutarnje kvalifikacije i večernja finala oba dana programa. Najbolje plivače očekuju vredne nagrade pa će tako oni najbolji po kategorijama biti nagrađeni robnim nagradama dok će apsolutno najboljima biti uručene novčane nagrade. Takođe novčane nagrade su obezbeđene i za najuspešnije trenere. Ovogodišnji nagradni fond iznosi 1650€.

Takmičenje se nalazi u FINA i LEN kalendaru pa je tako kvalifikaciono za ovogodišnje Svetsko prvenstvo u Južnoj Koreji kao i za OI u Tokiu naredne godine.


Mina Mastilović

Mina Mastilović

Mina Mastilović, rođena u Beogradu 1991. godine, apsolvent Pravnog fakulteta u Beogradu. Član PK 11.april od 2004. godine kada je počela da se bavi plivanjem. Poslednjih nekoliko godina trenirala je i u Banja Luci kod trenera Gorana Grahovca a sada je članica PK ‘Spartak-Prozivka’ iz Subotice. Osvajačica više medalja na plivačkim prvenstvima Srbije, pobednica i rekorderka nekoliko maratona u Srbiji i Crnoj Gori. Do sada najveći plivački uspesi učešće na Fina Open-water Svetskom kupu (19km) Jarak-Šabac i zlatne medalje na državnom prvenstvu Srbije u apsolutnoj konkurenciji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *