0

Vikend sa svetskim šampionima

Velika nam je čast da najavimo intervju sa najuspešnijim plivačem i plivačicom Srbije svih vremena.

U subotu naša gošća biće Nađa Higl. Dvostruka olimpijka, Svetska prvakinja iz Rima 2009. godine, nekadašnja vlasnica Evropskog rekorda na 200 prsno, kao i vicešampionka Evrope u 25 metarskom bazenu. Intervju će se održati 18.4. u 11 časova.

U nedelju gost će biti Milorad Čavić, osvjajč srebra na Olimpijskim igrama, Svetski prvak, Evropski prvak, nekadašnji vlasnim svetskih rekorda na 100 metara delfin 25 metarskom i 50 metarskom bazenu, kao i aktuelni Evropski rekorder.Intervju će se održati 19.4. u 19 časova.

Intervju možete prtatiti preko zoom aplikacije klikom na link ispod:

Intervju NAĐA HIGL – 18.4/11 časova

Intervju MILORAD ČAVIĆ- 19.4/19 časova


Avatar

Radovan Siljevski

Radovan Siljevski rođen je 17.07.1986. u Beogradu. Sa 14 godina krenuo je sa plivanjem u plivačkom klubu “Partizan”. Kada je krenuo da trenira, izgledi nisu bili najsjajniji da bi mogao da uradi nešto na plivačkoj sceni. Posle par godina, počinje da trenira sa prvim timom pod trenerom Matije Koprivicom, i osvaja zlatnu medalju na juniorskoj Balkanijadi. Već sledeće godine izborio je mesto u nacionalnom timu tada Srbije i Crne Gore, a 2007. kvalifikovao se za Olimpijske igre u Pekingu. Nakon Pekinga beleži finala Evropskog prvenstva, Mediteranskih igara i Univerzijade...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *